Murat komt deze kant op!!!!!! - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van Mijke Machielsen - WaarBenJij.nu Murat komt deze kant op!!!!!! - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van Mijke Machielsen - WaarBenJij.nu

Murat komt deze kant op!!!!!!

Door: Mijke

Blijf op de hoogte en volg Mijke

28 April 2009 | Zuid-Afrika, Durban

JEEEEEEEEJ zo wil ik m'n berichtje deze keer beginnen. Murat heeft z'n ticket geboekt en komt dus zeker weten hierheen! Ben zo blij en kan gewoon niet wachten tot het zover is! 19 juli gaat ie vertrekken en dan gaat ie 3 augustus weer terug naar huis. Ik hoop nu dat de tijd super snel gaat! Dit was goed nieuws tijdens m'n weekend in Mooi River. Ben namelijk met m'n huisgenoot Franko mee naar zijn thuis geweest. Wat is het daar mooi zeg! Het was ong. 2 uur rijden en hoe verder we het binnenland in reden hoe mooier en bergachtiger het werd. Tijdens de heenweg hebben we nog n stop gemaakt bij de Howick waterfalls maar volgens Franko was de waterval wat aan de droge kant. Ik heb er natuurlijk gewoon 10 foto's van geklikt en daarna zijn we doorgereden naar Mooi River. Z'n ouders zijn super aardig en waren zelfs bezorgd over of ik wel goed at enzo. Verder zijn we nog naar Franko z'n oude school geweest, Treverton en ik kan jullie wel vertellen dat dit de mooiste school is die ik ooit in mn leven gezien heb! Ze hebben daar zelfs een klein wild reservaat met zebra's en springbok! Er was zelfs een landingsbaan voor die kleine vliegtuigjes! De omgeving was er ook geweldig mooi! Zondag gingen we in de bergen wandelen. We zijn naar Giants Castle geweest. Het was een korte wandeling van ong. n half uur maar we hebben t gewoon lekker rustig aan gedaan en zo heb ik extra kunnen genieten van alle mooie uitzichten en van de mooie natuur. Uiteindelijk kwamen we uit bij de Bushmen paintings dat zijn rots tekeningen die in 1800 getekend zijn door de Bushmen. Een gids vertelde er wat bij en wees ons de weg terug naar de parkeerplaats. Het begon ondertussen te regenen dus achteraf was het maar goed dat de wandeling niet zo lang was! Toen we weer terug in Mooi River waren was ik zo moe! Ben dan ook vroeg gaan slapen. Gisteren was het dan weer tijd om terug naar Durban te gaan. We hadden allebei niet zo'n zin want we wisten wat een rotzooi het zou zijn en dat we weer zelf moesten koken. Hmmm, het positieve was dat iedereen opgeruimd had dus de rotzooi viel gelukkig mee! Nu zit ik hier weer op mn werk. Zometeen even een brief faxen voor m'n visum. Heb nog nooit in m'n leven een fax apparaat gebruikt dus dat wordt weer interessant! Enn ik ga natuurlijk doorgeven dat ik vrij wil zijn als Murat komt! Misschien dat ik dat eerst wel doe! Deze week is lekker een 3 daagse werkweek want gisteren was een feestdag en vrijdag is het ook weer een feestdag! Heerlijk!! X

• 28 April 2009 - 07:47

Joke:

idd. hele mooie foto's ik geniet ervan dikke x
    mam

• 28 April 2009 - 08:52

Katie!!:

Mijkeeee, wat een super foto's maak je steeds! Als je straks terugbent kun je niet kiezen welke je in gaat plakken joh

Mogen wij er 1 lenen om uit te vergroten voor onze woonkamer, hihi :)

Heel goed nieuws dat Murat komt voor 2 weken!! Geniet ervan en kijk enaar uit, dan gaat de tijd lekker snel :D

Liefs Katie

• 28 April 2009 - 12:05

Jody:

het vrouwke,

wat leuk dat murat jou op komt zoeken! das wel heel fijn denk ik zo! en wat een mooie foto's zeg! Goed om te lezen dat je een fijn weekend hebt gehad!
    geniet van je korte weekje!

liefs van jody

• 05 Mei 2009 - 08:01

Janneke:

Hoi Mijke, leuk dat Murat komt. Waar blijft je verhaal van de afgelopen week? Rustig gehad? Jullie hebben toch geen koninginnedag? haha. Hier alles ok, vandaag regen en bewolkt maar t gaat beter worden.
    Gr janneke

• 06 Mei 2009 - 17:35

Jan Mathijssen:

ha mijke ik ondek net dat ik een paar verhalen achter loop en ik maar denken dat het een lange rugby wedstrijd was gr oome jan