Laatste weekje - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van Mijke Machielsen - WaarBenJij.nu Laatste weekje - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van Mijke Machielsen - WaarBenJij.nu

Laatste weekje

Door: Mijke

Blijf op de hoogte en volg Mijke

11 Augustus 2009 | Zuid-Afrika, Durban

Vandaag begonnen aan mn laatste weekje werken! Kan niet wachten tot ik klaar ben!! Toch heb ik wel dubbele gevoelens want dit laatste weekje werken betekend ook het laatste weekje hier in Zuid Afrika.

Afgelopen weekend had ik nog eens een lang weekend. Het was vrouwendag zondag en dan is maandag automatisch een dag vrij! Heerlijk systeem hebben ze hier! Doordat het vrouwendag was zondag kregen alle vrouwen vrijdag op het werk een grote mand met heel veel fruit, koekjes, chips en chocolade. Een hele leuke verassing vond ik! Vooral omdat het bij ons niet gevierd wordt had ik dat natuurlijk helemaal niet verwacht! 's Avonds naar de film geweest met Julie Ann. My life in ruins hebben we gekeken en het was best wel een grappige film! Zaterdag was er een belangrijke rugby wedstrijd, dit keer was het de Springbokken tegen Australië en natuurlijk hebben we gewonnen!! Jaja ik ben n egt Bokkie tegenwoordig want heb van mn huisgenoten n t-shirt van de springbokken gekregen! Alvast als n soort afscheid kado. Super lief natuurlijk en ik ben ook redelijk fanatiek geworden in rugby!
Zondag weinig gedaan alleen met Blessed boodschappen gedaan. Het was een hele mooie dag dus heb lekker in de zon gezeten en gelezen.
Gisteren ben ik met Franco, zijn vriendin en Blessed weer naar de film geweest! We wilden eigenlijk Public Enemy kijken maar die draaide nog niet dus toen hebben we G.I Joe gekeken. Ook wel OK beter dan we verwacht hadden!!
De foto's moet ik nog op mn lappie zetten dus die komen miss morgen er nog op.

Vrijdag mn allerlaatste berichtje hier op de site! Wel n gek idee hoor! Ik kan nog niet geloven dat t al bijna voorbij is! De tijd is heel erg snel gegaan!! Tot vrijdag en anders tot over n week in het echt!!
X

• 11 Augustus 2009 - 12:41

Jody:

hey mijke,

zal best een raar idee zijn ja! je laatste weekje in zuid-afrika! maare...dat betekend ook bijna weer terug naar nederland en dat heeft ook wel weer iets!
    geniet ervan vrouwke! en werk ze nog!

liefs van jody

• 11 Augustus 2009 - 13:25

Floor:

Hee mijke, jaja bijna weer naar huis..!!Het is allemaal wel snel gegaan he?!Als jij naar NL gaat moet ik nog 10dagen..en dan alweer bijna naar school..zie je dan!
    Xx uit een HEET Cyprus

• 11 Augustus 2009 - 13:26

Joke:

het is fijn dat je het zo goed naar je zin hebt gehad in Z-A maar ik zal blij zijn dat ik je weer echt kan zien en aanraken , tot 18 aug. dan zien we je weer dikke x mam

• 11 Augustus 2009 - 14:08

Kim:

Hey Mijke!

Geniet nog maar van je laatste weekje daar..

Ik vind je echt een lefbal dat je dit avontuur hebt aangedurfd en zo goed hebt gedaan!

xKim

• 11 Augustus 2009 - 19:45

Riet-Rinus Machielse:

Mijke,
    We zijn even uit de lucht geweest, maar we hebben je laatste verslagen weer gelezen.
    Je hebt toch heel leuke ervaringen opgedaan en wensen je voor de laatste week veel succes toe en tot de 18e.
    Gr. Riet en Rinus

• 11 Augustus 2009 - 21:30

Erik En Janneke:

Hoi Mijke, je foto's waren heel erg mooi.
    Laatste weekje in Afrika, tuurlijk jammer maar....... weer lekker thuis op de BEEK!!!!We wachten je op de 18e. Tottot je buurtjes van de Beek. Enne maak er nog een leuke week van. XXX