Weekend - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van Mijke Machielsen - WaarBenJij.nu Weekend - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van Mijke Machielsen - WaarBenJij.nu

Weekend

Door: Mijke

Blijf op de hoogte en volg Mijke

20 April 2009 | Zuid-Afrika, Durban

Hallo allemaal! Ben ik weer met n verhaaltje. T weekend is weer voorbij helaas. Vrijdag avond uit geweest en t was niet echt geweldig eerlijk gezegd. Iedereen ging zn eigen gang waardoor ik de hele avond n beetje in mn 1tje heb rondgehangen. Tot overmaat van ramp ging er ook nog iemand overgeven op mn rug waardoor ik er echt HE-LE-MAAL mee klaar was!! Ik ben ergens gaan zitten en heb echt letterlijk gewacht tot we gingen. Om half 4 waren we eindelijk thuis en toen ben ik snel de douche in gesprongen snappen jullie wel! Het was n kort nachtje want iedereen is weer terug in huis en degenen die tegenover mijn kamer slapen vinden t wel OK om om 6uur s'ochtends muziek te draaien en dan gaan ze om 9uur weer slapen:(. Faye vroeg zaterdag of ik mee wilde naar de rugby wedstrijd van the Sharks. Ik ben mee geweest en toen t afgelopen was hadden we een heerlijke braai! Die boerewors die ze hier hebben is Goddelijk!!! Rond een uurtje of 10 waren we weer terug en ben ik meteen gaan slapen, ik was zo moe!! Gisteren ben ik naar PheZulu geweest. Ze hebben daar slangen en krokodillen en ook een Zulu dorp waar ze die dansen laten zien. Eerlijk gezegd was t een beetje n tegenvaller! Het voeren van de krokodillen was wel spectaculair om te zien maarja als je 3 krokodillen gezien hebt weet je t wel. Bij de Zulu's was t vooral jammer dat er geen engels gesproken werd dus ik zat naar iets te kijken waarvan ik geen flauw idee had waar ze t over hadden! Als ik had gewild had ik daar nog kunnen trouwen ook! Iemand vroeg waar ik vandaan kwam dus ik zeg natuurlijk Nederland zegt hij ow das toch helemaal niet zo ver? Nou zeg ik t is toch zo'n 13uur vliegen! Ow zegt ie ik ben namelijk op zoek naar mn 1ste vrouw! Zulu's mogen meerdere vrouwen trouwen zolang ze maar voor iedere vrouw 11 koeien kunnen betalen. Hier is de vraag: Hoeveel koeien hedde gij? nog wel heel belangrijk!! 's middags heb ik verder weinig gedaan. Beetje tv gekeken, beetje gelezen. Helaas is mn kamergenootje weer terug, de rust is weer voorbij. We kunnen niet echt met elkaar overweg en meerdere mensen in huis kunnen het niet zo goed vinden met haar dus ik hoop allemaal dat ze gaat verhuizen! Duimen jullie voor me?
Verder heb ik deze week n rustige week voor de boeg. Vandaag is Murat jarig, 25 is ie geworden. Jaja hij gaat ook al meetellen! Woensdag ben ik vrij want, dan gaan ze hier stemmen en dan is iedereen vrij. Vrijdag ben ik misschien ook vrij want als het goed is ga ik dan naar Mooi River met mn huisgenoot. En volgende week zie ik wel weer! Dan heb ik geloof ik maar 3 werkdagen want maandag is een feest dag en vrijdag ook! Heerlijk!!
Ik ga mn verhaal afronden want t is alweer langer dan ik van plan was! De foto's komen nog, ben mn camera vergeten mee te nemen vandaag! X

• 20 April 2009 - 09:17

Janneke:

Hoi Mijke, was weer een druk weekend haha.
    Heb je nog een smsje gestuurd, hoop dat je hem hebt ontvangen. Hier is alles ok, de buren en pa staan al klaar voor vertrek. Ze hebben goed weer in het vooruitzicht dus dan komt goed. Hier alles Ok en we wachten op je foto's Gr uit prinsenbeek Tottot X oh enn e gefeliciteerd met je manneke.

• 22 April 2009 - 14:16

Jody:

hey mijke,

wat een vervelende avond heb jij gehad zeg! en dan iemand die gaat overgeven...bah bah! kan me voorstellen dat je snel in de douche wilde haha! fijne week en ik hoop dat je volgende weekend wat beter zal zijn! oh enne...nog proficiat met murat!

liefs