uShaka Marine World
Door: Mijke
Blijf op de hoogte en volg Mijke
09 Maart 2009 | Zuid-Afrika, Durban
Het weekend is weer voorbij. Zit ik weer in mn kantoortje een verhaal te typen. Zaterdag ben ik naar uShaka Marine World geweest. Het is een soort dolfinarium maar dan 100 keer zo mooi en ook 100 keer zo goedkoop! Iedereen had me gewaarschuwd hoe duur het wel niet was, dus toen ik daar bij de kassa stond verwachtte ik heel wat! Totdat die man zei 76Rand. Ik verstond eerst 176Rand dus heb ik t drie keer gedubbel- checkt voordat ik hem geld gaf (76Rand is ong. €6,-). Het park was heel mooi met n leuke dolfijnen en zeehonden show enn met het allermooiste aquarium wat ik ooit in mn leven gezien heb!! Echt ongelooflijk! Gelukkig is dan eindelijk mn kabeltje aangekomen dus kan ik de foto's erbij zetten. Het was ook heerlijk om even iets alleen te doen. Ik was van niemand afhankelijk, ik kon lekker doen waar ik zelf zin in had, HEERLIJK!! Veel plezier met de foto's:). Hoop wel dat ik er genoeg op kan zetten! X
11 Maart 2009 - 16:01
Wilma:
Hee Mijke,
Wat een mooie foto's.
Fijn dat je een beetje je draai begint te krijgen en ja, eindelijk eens in je eentje iets ondernemen is toch wel erg lekker, ja.
Veel plezier nog
groetjes tante Wilma -
12 Maart 2009 - 10:42
Jenny Potters:
Hoi Mijke,
Hoe is het?
De foto`s zien er super uit!
Hopelijk mag je zulke uitjes heel veel maken, fantastisch!
Nog veel succes, en heel veel groetjes.
Jenny