een kleine update
Door: Mijke
Blijf op de hoogte en volg Mijke
05 Maart 2009 | Zuid-Afrika, Durban
Hallo! Het duurde even maar dat komt eigenlijk omdat ik weinig te vertellen heb! Ben vorige week woensdag naar een show geweest Viva Las Vegas en dat was heel leuk. Alle artiesten die ooit in Las Vegas opgetreden hadden werden nagezongen (maar wel op een goeie manier!) Elvis Presley, Tom Jones, Celine Dion, Frank Sinatra enzovoorts... Vrijdag zou ik met Franko (huisgenoot) mee gaan want hij woont in Mooi River en dat schijnt een heel mooie streek te zijn. Ik vrij gevraagd, had zelfs een lijstje gemaakt wat ik mee moest nemen maar helaas z'n ouders hadden al iemand als logee uitgenodigd dus was er geen plaats voor mij. Hmm beetje jammer! Zaterdag ochtend ben ik naar een vlooienmarkt geweest en naar het strand samen met Julie Ann en vanaf 's middgas is het beginnen met regenen!!! Gewoon niet normaal en het is pas zondag nacht gestopt! Kortom het was eigenlijk ook geen weer om wat te doen. Komende donderdag ga ik op excursie met mn werk naar Gwahumbe private game reserve en Cato mano settlement tour. Dan heb ik zeker weten meer te vertellen dan nu! X
05 Maart 2009 - 06:57
Janneke:
Hoi Mijke,
kan me voorstellen dat je weinig te vertellen hebt, want hoor bijna dagelijks wel iets van jullie Ma. Mooi dat je mee mag op excursie kan je tenminste wat meer zien van het land en de mensen. Je hebt naturlijk al veel foto's gemaakt, of heb je de post nog niet ontvangen?
Nou ik zou zeggen tot het volgende bericht, groetjes uit Prinsenbeek en tottot. -
05 Maart 2009 - 09:26
Katie:
Mijkeeee!
Ben erg benieuwd naar je uitstapjes die je met je werk gaat doen!
Enne, is het kabeltje al binnen, vind het beetje saai zo zonder foto's :P
Liefs Katie -
06 Maart 2009 - 11:37
Jody:
hey vrouwke,
toch wel leuk om te lezen hoor! al is er niet zo heel veel gebeurd! Veel plezier donderdag! We lezen wel weer hoe 't is geweest! Je krijgt trouwens de groetjes van ons thuis! Ik zal mama deze website ook een geven. Kan ze ook berichtjes sturen haha! (als 't haar lukt dan he hihi)
liefs van jody -
07 Maart 2009 - 17:25
Jan Mathijssen:
ha mijke lekker relaxt zo'n stage jammer van het logeren maar verder komt het wel goed denk ik gr oome jan