Winterse dag - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van Mijke Machielsen - WaarBenJij.nu Winterse dag - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van Mijke Machielsen - WaarBenJij.nu

Winterse dag

Door: Mijke

Blijf op de hoogte en volg Mijke

22 Juni 2009 | Zuid-Afrika, Durban

Zoo weer even verhaaltje om jullie op de hoogte te brengen! Het is in huis redelijk saai want, iedereen heeft vakantie en is dus naar huis. Gisteren was ik zelfs alleen thuis wat echt nog nooit gebeurt is!! Er is eigenlijk weinig gebeurt de afgelopen dagen. Gewoon gewerkt eigenlijk en ik ben bezig geweest om uit te zoeken wat Murat en ik willen gaan zien als ie hier is.
Afgelopen vrijdag hadden we een soort bijeenkomst en de big boss ging zijn praatje houden over de evenementen die geweest zijn en die nog komen gaan. Het was voor de verandering eens niet op kantoor maar op Wilsons Warf, recht aan de haven! N heel leuke omgeving en een goed restaurant! Eerst kregen we voorafjes waar iedereen zoveel van gegeten had dat niemand meer honger had, daarna werd er n uurtje gepraat en daarna mochten we een hoofdgerecht en een toetje bestellen! Ik had een heerlijke biefstuk met als toetje een browny. Hmmm het was verrukkelijk!!

Zaterdag wilde ik eigenlijk naar gateway gaan om eens te shoppen (heb namelijk helemaal nog geen kleren gekocht, wat echt schandalig is!) maar helaas. Er was een belangrijke rugby wedstrijd in Durban waardoor er geen taxi's beschikbaar waren. Was een beetje sjaggo ervan maar heb toch maar rugby gekeken en het was nog best een goeie wedstrijd. Wel erg agressief want ze begonnen bijna te vechten! Zaterdag ben ik redelijk op tijd gaan slapen zodat ik zondag op tijd naar gateway kon gaan! Ik had net een taxi gebeld toen Julie-ann kwam vragen of ik mee wilde naar Umhlanga Rocks. Ze gingen daar wandelen langs het strand. Natuurlijk heb ik ja gezegd en heb snel mn camera gepakt want, ik wilde jullie nu eindelijk eens laten zien hoe nou een winterse dag in Durban eruit ziet. Ik zal jullie een beetje voorbereiden, het is echt heel erg afzien......voor jullie want ik weet zeker dat jullie allemaal jaloers zijn op deze winter!
Sorry heel gemeen ik weet het! Hoop dat jullie toch n beetje van de foto's kunnen genieten! X

• 22 Juni 2009 - 06:19

Jenny Potters:

Hoi Mijke,
    Dat ziet er inderdaad erg koud uit!
    Je was zeker je vestje vergeten aan te doen!
    Haha, geniet er van, ziet er geweldig uit.
    Ben blij dat het goed gaat, vele groetjes van de familie Potters

• 22 Juni 2009 - 12:08

Jody:

hey mijke,

wat een mooie foto's zeg! dat zijn nog eens winters daar ja haha!

liefs van jody

• 26 Juni 2009 - 19:31

Jan Mathijssen:

he mijke das echt afzien die wintersedagen daar tis eigenlijk net zo'n goed weer als bij ons nu maar wel mooie foto's nog veel plezier daar gr oome jan