vervoer
Door: Mijke
Blijf op de hoogte en volg Mijke
20 Februari 2009 | Zuid-Afrika, Durban
Ik hoor van pa en ma dat het thuis heel koud is. Hier heeft het gisteravond en vannacht veel geregend, toch houd ik m'n mond over de temperatuur. Ik wil niemand depri of jaloers maken. De eerste werkweek zit er bijna op en daar ben ik blij mee! Ben erg toe aan weekend! Iedere ochtend om 6uur opstaan begint nu al op te breken! Heb nog steeds problemen met het vervoer maar hopelijk is dat na het weekend opgelost! Heb gisteren een Duits meisje ontmoet (zij loopt stage in het bedrijf wat hiernaast zit) iig zij gaat iedere dag met de bus dus vanmiddag neemt ze me mee zodat ik kan kijken hoe t werkt. Uiteindelijk is de bus denk ik geen optie want ik moet nogal een stuk lopen wat iedereen afraad. Pff ik word er alweer moe van als ik mn stukje terug lees. Al dat gedoe om van en naar je werk te komen! Heb nog een telefoonnummer gekregen van iemand die een soort haal en breng service heeft. Denk dat dit DE oplossing is voor al mn problemen. Ga vanavond bellen en hopelijk kan hij me vanaf maandag ophalen en weer terug brengen. Hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken.
Iedereen een heel goeie carnaval, zal aan jullie denken. X
Iedereen een heel goeie carnaval, zal aan jullie denken. X
20 Februari 2009 - 06:02
Hasan:
Hey Mijke,
Het heeft hier ook geregend maar laten we idd niet over het temperatuur beginnen ;)...
Het is jammer dat je geen vervoer hebt en dat je iedere keer moet lopen. Zo'n ophaal en breng service kan een goede oplossing zijn.
Have fun, fijn weekend nog
mzzl -
20 Februari 2009 - 17:48
Jody:
hey vrouwke,
wat 'n gedoe allemaal met 't vervoer daar! Hoop dat 't helemaal goed gaat komen maar daar heb ik alle vertrouwen in haha! Jij gaat dat gewoon ff regelen hihi! Fijn weekend! Geniet er maar lekker van!
liefs van jody