EINDELIJK!!! - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van Mijke Machielsen - WaarBenJij.nu EINDELIJK!!! - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van Mijke Machielsen - WaarBenJij.nu

EINDELIJK!!!

Door: Mijke

Blijf op de hoogte en volg Mijke

17 Februari 2009 | Zuid-Afrika, Durban

JEEEEJ!!! Eindelijk kan ik internetten!! Zit nu op mn werk (al) ben n uur te vroeg maar anders had ik geen vervoer om hier te komen. Dat is nogal probleem want lopen en fietsen is te gevaarlijk en ik zie mezelf nog niet egt door de stad crossen. OK ffies n update over wat ik allemaal al meegemaakt heb de afgelopen dagen. Nou na al die vertragingen was ik heel erg blij om eindelijk op de plaats van bestemming te zijn! Ik verblijf in n soort studenten B&B. Bij de familie Bodill. Ze zijn allemaal heel aardig en nemen me mee op sleeptouw en brengen me overal naartoe zoals, naar mn werk. Ze hebben 2 dochters Faye en Andrea en met Faye klikt goed. De eerste 2 dagen heb ik nix gedaan maar, vrijdag tegen de avond ben ik naar n winkelcentrum geweest en daar heb ik n Afrikaanse simkaart gekocht en n modem om te internetten. Hopelijk heb ik vanaaf ook bij de B&B internet. Zaterdag was n heel warme dag en ben ik met Faye en haar vriendinnen naar strand geweest 's ochtends. De golven zijn hier heel hoog en sterk dus heel goed uitkijken! Ik ging al bijna kopje onder door de stroming. Na heerlijk verbrand te zijn gingen we weer terug en 's avonds zouden we eerst gaan braaien maar toen zijn we naar n valentijnsconcert geweest in de Botanic gardens. T was egt n heel goeie band! Geloof dat ze Watersheer heten. Maarja al die verliefde stelletjes deed tog wel n beetje zeer. Zondag weer lekker gerelaxed en gister ben ik dan begonnen met mn stage. N week eerder dan verwacht maar vond t niet erg. T was wel n saaie dag gister. Karen Kohler is mn stage begeleidster en die as de hele dag weg en ik heb nix anders gedaan dan alleen maar rapporten doorgelezen. Pff was blij toen ik weg kon! Hopelijk is t vandaag beter maar ik heb nu ook internet dus hoef ik me niet zo te vervelen! Verder allemaal bedankt voor jullie reacties en ik laat nu snel van mezelf horen! X

• 17 Februari 2009 - 05:46

Brett:

Mijke! Goed om te horen dat je er eindelijk bent! Toch wel een lange reis geweest denk ik! :P Dat strand en de golven klinkt super! Ben ontzettend jaloers! Komen er binnenkort ook leuke foto's ;) Jammer dat je stage nog een beetje saai is, maar dat komt goed hoor! Was bij mij ook:P Nou heeeel veeel succes en plezier en ik kijk er naar uit om je volgende berichtje te lezen!

Groetjes, Brett

• 17 Februari 2009 - 06:10

Joost:

Hey Mijke, relaxt dat je er nu eindelijk bent :D wij zullen binnenkort wel eens die kant op rijden denk ik, misschien volgende maand ergens! Cape Town hebben we nu wel helemaal gehad denk ik :D!

Groetjes Joost

• 17 Februari 2009 - 06:15

Hasan:

Hey Mijke,

Pff eindelijk ben je er dan na een lange omweg, het is altijd lelijk als je reis niet soepel verloopt.
    Ik hoop dat vanaf nu alles beter gaat, succes met je stage en kom een keer langs in Kaapstad.
    Het is een prachtstad en je zult het naar je zin hebben hier, wij zijn van plan om een keer naar Durban te komen dus dan zoeken we je ook op (als je het niet erg vind).

Groetjes en mzzl

• 17 Februari 2009 - 08:17

Janneke:

He buuf,

eindelijk internet!!
    Gelukkig gaat het goed, we denken aan je.
    Groetjes vanuit een regenachtig Prinsenbeek. X

• 17 Februari 2009 - 15:10

Jody:

hey mijke,

super om te horen dat je er bent en dat je goed terecht bent gekomen bij leuke mensen! Succes met je stage! En heel veel plezier daar!

groetjes van ons

• 18 Februari 2009 - 12:49

Riet En Rinus:

Wij hadden al gereageerd op de 1e dag, maar ook nu willen wij je heel veel succes met je stage toewensen en heel veel leuke belevenissen in dat mooie Zuid Afrika.
    We zullen je blijven volgen.
    Groetjes