Verjaardag - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van Mijke Machielsen - WaarBenJij.nu Verjaardag - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van Mijke Machielsen - WaarBenJij.nu

Verjaardag

Door: Mijke

Blijf op de hoogte en volg Mijke

31 Maart 2009 | Zuid-Afrika, Durban

Hier het eerste berichtje als 22 jarige. Allereerst iedereen hartstikke bedankt voor alle berichtjes op deze site, op Hyves, sms-jes en telefoontjes!! Ik vond het super en door jullie voelde ik me toch jarig! Zondag avond ben ik met 2 huisgenoten, Blessed en Franco, uit geweest. Ze wilden alvast mn verjaardag vieren en omdat 2 anderen, Kyle en Quincy, in Johannesburg zijn was afgelopen zondag een klein voorproefje. Om 12uur natuurlijk feliciteren en toen ging ook mn telefoon. Murat belde al meteen om me te feliciteren! Na het gesprek hang ik op zie ik dat ik 2 gemiste oproepen heb en toen bleek het Janneke te zijn! Dat vond ik al super! Toen ik gisteren op mn werk kwam eerst alle berichtjes gelezen en toen begon de werkdag weer. Op mn werk waren ze het vergeten en ik heb het er verder ook niet meer over gehad... Eindelijk! 16:30u tijd om te stoppen! Eenmaal thuis aangekomen was ook eigenlijk iedereen het vergeten behalve dan natuurlijk Blessed en Franco. We zijn 's avonds nog naar de film geweest. Confessions of a shopaholic! Omdat het mijn verjaardag was wilden de jongens er toch mee naartoe onder de voorwaarde dat ik aan niemand vertel welke film we gekeken hebben! De film was leuk en toen we weer terug waren ben ik meteen naar bed gegaan. Was zo moe! Vandaag moet ik naar de ICC das een conferentiecentrum hier in Durban en daar moet ik mensen gaan interviewen aan de hand van een enquête. Heb er zo geen zin in!! Dit is dus waar ik een hekel aan heb, naar mensen toe gaan en dan die vragen gaan stellen als ze willen. Hmm wordt een lange dag vandaag denk ik. Dit moet ik de rest van de week gaan doen behalve morgen want dan ga ik weer op excursie! Ik ga naar een paar hotels met werk om daar rond te neuzen. Ben wel benieuwd en heb er zin in! Jullie horen hier nog meer over!! X

• 31 Maart 2009 - 14:36

Kees En Leentje:

mijke van harte gefeliciteerd met je verjaardag nog vele en gelukkige gezonde jaren,
    groetjes kees en leentje

• 31 Maart 2009 - 16:43

Jody:

hey vrouwke,

had je ook al gefeliciteerd met je verjaardag op hyves maar nogmaals proficiat!
    super leuk dat je je verjaardag daar een beetje hebt kunnen vieren! en lief dat murat belde! nou...fijne week nog!

liefs van jody

• 31 Maart 2009 - 17:44

Kees En Annemiek:

Dag Mijke, nog gefeliciteerd met je verjaardag. Sorry dat ik een dag te laat,want we zijn bij ons Thijs geweest.En nog veel plezier daar, want je zul je niet vervelen, je heb het druk genoeg dus de tijd zal ook wel snel gaan.Nog heeeeel veel plezier het gaat je goed.XXXXXXXXXX 10 STUKS VEEEEEEL HE. Kees en Annemiek Daaaaaaaag.

• 01 April 2009 - 17:04

Jan Mathijssen:

ha mijke alsnog gefeliciteert met je verjaardag en veel succes met de intervieuws
    gr oome jan